Oferim servicii de catering în Timișoara din 1995:

  • Bar-Restaurant Terra, Timișoara – 13 ani 1995 – 2008

  • Eforie Nord – Constanța – în sezonul estival Bar-Restaurant-Pizza, 2006 -2008

  • Restaurant Sara – Piața Operei, Timișoara, 2007-2011

  • Cantina Restaurant Continental 1, Timișoara – str. Martirilor, 2008 -2012

  • Cantina Restaurant Continental 2, Timișoara – str. Siemens nr.1, 2008 – până în 2015.

  • Cantina Restaurant Hella Ghiroda, Timișoara, din noiembrie 2014- până în prezent.

  • Cantina Restaurant Hella Giarmata, Timișoara din ianuarie 2015-până în prezent.

  • Cantina Restaurant Flextronics, Timișoara din ian. 2015 până în prezent.

  • Cantina Restaurant Mahle, Timișoara, din 2015 până în prezent.

  • Cantina Restaurant Draxelmaier, Timișoara din februarie 2016 până în prezent.

  • Cantina Restaurant Saguaro Timișoara din 2017.

  • Cantina Restaurant Hamilton Timișoara din 2017.

  • Cantina Restaurant Honywell Timișoara din 2017.

  • Cantina Restaurant Dura Timișoara din 2017.

  • Restaurant – Sala de evenimente Sara Events Timisora, bdl. Cetății nr. 5.

ECHIPA NOASTRĂ

Ioan Cuciula

Ioan Cuciula

Nutriționist dietetician licențiat, administrator

Pregatire în domeniul culinar, diplomă de bucătar

Licențiat, Facultatea de Medicina si Farmacie “Victor Babeș” Timișoara, secția Nutriție și Dietetică

Master „Nutriție Clinică si Comunitară” Universitatea de Medicina și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara

Membru al “Asociației Române de Nutriție și Dietetică” (ARoND) afiliată Federatiei Europene a Asociațiilor de Dieteticieni ( EFAD) și Academiei de Nutritie și Dietetică din SUA

Participant la Congrese, Conferințe și Workshop-uri pe teme de gastronomie și nutriție

Grijă permanentă pentru adaptarea ultimelor recomandări în ce privește tehnologia și metodele de preparare a hranei

Lidia Cuciula

Lidia Cuciula

Economist, director economic

Studii în domeniul comercial, placere deosebită în relația cu clienții

Studii superioare în domeniul științei economice

Abilitate de gestionare a conflictelor

Participare la conferințe și Workshop-uri de gastronomie

Târguri internaționale de utilaje și materii prime pentru HORECA (Hotel, Restaurant, Cantină).

Echipa Sara

Echipa Sara

Personal Sara Good Food - Sara Events

Echipa este formata din:

Nutriționist dietetician

Maestru în arte culinare

Bucătar șef

Bucătari

Ajutor bucătari

Personal auxiliar

Având o medie de 80-85 angajați/an, toți fiind pasionați de arta gastronomica, a serviciilor și implicați în cei “3L” – Life Long Learning – educatie continuă.

Personalul:

Are uniformă distinctă și în tonalitate cu locația.

Este instruit în respectarea normelor de siguranța alimentului (cursuri de igienă).

Folosim forță de muncă locală.

Servicii de Catering pentru firme – 8.000 clienți/zi, 2. 000. 000 pe an